NOS WK Voetbal: Spanje - Duitsland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Spanje - Duitsland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Spanje - Duitsland in Groep E van het WK voetbal in Qatar. Het is dé kraker van deze groepsfase. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. TopvormDe Spanjaarden etaleerden hun topvorm voor Qatar al in de eerste groepswedstrijd van het toernooi. Costa Rica werd met een monsterscore van 7-0 aan de kant gezet. Opvallend: er waren maar liefst zes verschillende doelpuntenmakers aan Spaanse zijde. Ferran Torres scoorde twee keer, Dani Olmo, Marco Asensio, Gavi, Carlos Soler en Álvaro Morata namen allemaal één treffer voor hun rekening. BlamageHoe anders is de vorm bij Duitsland. Die Mannschaft kwam in de eerste wedstrijd, tegen Japan, op een 1-0 voorsprong door een benutte penalty van İlkay Gündoğan. In het laatste kwartier draaiden de Japanners de score echter volledig om dankzij doelpunten van Ritsu Doan en Takuma Asano. Het moge duidelijk zijn: het is alle hens aan dek voor Duitsland. Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Duitsland - Japan (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Spanje - Costa Rica (WK voetbal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Spanje - Duitsland in Groep E van het WK voetbal in Qatar. Het is dé kraker van deze groepsfase. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Topvorm
De Spanjaarden etaleerden hun topvorm voor Qatar al in de eerste groepswedstrijd van het toernooi. Costa Rica werd met een monsterscore van 7-0 aan de kant gezet. Opvallend: er waren maar liefst zes verschillende doelpuntenmakers aan Spaanse zijde. Ferran Torres scoorde twee keer, Dani Olmo, Marco Asensio, Gavi, Carlos Soler en Álvaro Morata namen allemaal één treffer voor hun rekening.

Blamage
Hoe anders is de vorm bij Duitsland. Die Mannschaft kwam in de eerste wedstrijd, tegen Japan, op een 1-0 voorsprong door een benutte penalty van İlkay Gündoğan. In het laatste kwartier draaiden de Japanners de score echter volledig om dankzij doelpunten van Ritsu Doan en Takuma Asano. Het moge duidelijk zijn: het is alle hens aan dek voor Duitsland.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.