De Oranjewinter gemist? Noa Lang heeft een hippe jonge moeder (video)

De Oranjewinter gemist? Noa Lang heeft een hippe jonge moeder (video)

Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van zaterdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjewinter</em> gemist? <em>Noa Lang</em> heeft een hippe jonge moeder (video) Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van zaterdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In 'De Oranjewinter' vragen de heren zich af wie van het Nederlandse voetbalteam eigenlijk de doelpunten moet gaan maken. Johan Derksen zou Xavi Simons niet inzetten. Hij loopt immers nog stage volgens hem. Als een wedstrijd op slot zit zou hij Noa Lang eerder in zetten want dan gebeurt er tenminste wat. De mannen zijn het er in ieder geval over eens dat Lang een hippe jonge moeder heeft! De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In 'De Oranjewinter' vragen de heren zich af wie van het Nederlandse voetbalteam eigenlijk de doelpunten moet gaan maken. Johan Derksen zou Xavi Simons niet inzetten. Hij loopt immers nog stage volgens hem. Als een wedstrijd op slot zit zou hij Noa Lang eerder in zetten want dan gebeurt er tenminste wat. De mannen zijn het er in ieder geval over eens dat Lang een hippe jonge moeder heeft!

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV