Wilfred Genee onthult In de Wandelgangen winactie Vandaag Inside Live en gaat dan zingen (video)

Wilfred Genee onthult In de Wandelgangen winactie Vandaag Inside Live en gaat dan zingen (video)

Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van zaterdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wilfred Genee</em> onthult <em>In de Wandelgangen</em> winactie <em>Vandaag Inside Live</em> en gaat dan zingen (video) Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van zaterdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee praat in de rubriek In de Wandelgangen nog even na met De Oranjewinter gast Bas Bijhuis. Wilfred Genee overweegt om een nummertje te gaan zingen tijdens het spektakel 'Vandaag Inside Live' in de Ziggo Dome op zondag 11 december. Er valt daar ook wat leuks te winnen. Hij mag het van Bas al wel verklappen... De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilfred Genee praat in de rubriek In de Wandelgangen nog even na met De Oranjewinter gast Bas Bijhuis. Wilfred Genee overweegt om een nummertje te gaan zingen tijdens het spektakel 'Vandaag Inside Live' in de Ziggo Dome op zondag 11 december. Er valt daar ook wat leuks te winnen. Hij mag het van Bas al wel verklappen...

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV