Video: geëmotioneerde vader van autocoureur Nyck de Vries in Renze op zaterdag

Video: geëmotioneerde vader van autocoureur Nyck de Vries in Renze op zaterdag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: geëmotioneerde vader van autocoureur Nyck de Vries in <em>Renze op zaterdag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Nyck de Vries gaat volgend jaar in de Formule 1 voor renstal Alfa Tauri rijden. Hij is te gast bij RENZE op zaterdag waar hij vertelt, na het zien van een fragment van zijn geëmotioneerde vader, hoe hij zonder de steun en toeverlaat van zijn familie nooit zover was gekomen. Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: geëmotioneerde vader van autocoureur Nyck de Vries in Renze op zaterdag

Nyck de Vries gaat volgend jaar in de Formule 1 voor renstal Alfa Tauri rijden. Hij is te gast bij RENZE op zaterdag waar hij vertelt, na het zien van een fragment van zijn geëmotioneerde vader, hoe hij zonder de steun en toeverlaat van zijn familie nooit zover was gekomen.

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV