Diederik Jekel herkent verhalen van zaak Matthijs van Nieuwkerk: 'Schreeuwgevecht'

Diederik Jekel herkent verhalen van zaak Matthijs van Nieuwkerk: 'Schreeuwgevecht'

Zondag 27 november 2022 om 16:23

Diederik Jekel is te gast in RTL Boulevard en reageert daar op de verhalen rond Matthijs van Nieuwkerk en De wereld draait door, die de laatste weken rondgaan. Jekel was langere tijd redacteur bij het programma en was vaak te gast: 'Ik herken het zeker wel. Het lastigste is dat er zo'n onduidelijkheid is wanneer je het fout doet. Ik ben wel een keer in een schreeuwgevecht terecht gekomen, ja'.

<em>Diederik Jekel</em> herkent verhalen van zaak <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: 'Schreeuwgevecht' Diederik Jekel is te gast in RTL Boulevard en reageert daar op de verhalen rond Matthijs van Nieuwkerk en De wereld draait door, die de laatste weken rondgaan. Jekel was langere tijd redacteur bij het programma en was vaak te gast: 'Ik herken het zeker wel. Het lastigste is dat er zo'n onduidelijkheid is wanneer je het fout doet. Ik ben wel een keer in een schreeuwgevecht terecht gekomen, ja'. 'Ontluisterend'Ook Rob Goossens doet er nog een schepje bovenop: 'Ik vond het eigenlijk tamelijk ontluisterend, wat Marc-Marie zegt. Hij bagataliseert hiermee eigenlijk de slachtoffers.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Minister Robbert Dijkgraaf openhartig over misstanden DWDD: "Nooit iets meegekregen" Bekijk deze video » Zien: Eerste statement Matthijs van Nieuwkerk veroorzaakte breuk met BNNVARA Bekijk deze video » De Oranjewinter gemist? René van der Gijp ziet imitatie van 'piepkuiken' in podcast Bekijk deze video »
TV :
Diederik Jekel herkent verhalen van zaak Matthijs van Nieuwkerk: 'Schreeuwgevecht'

'Ontluisterend'
Ook Rob Goossens doet er nog een schepje bovenop: 'Ik vond het eigenlijk tamelijk ontluisterend, wat Marc-Marie zegt. Hij bagataliseert hiermee eigenlijk de slachtoffers.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's