Isola Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Isola Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Isola Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de tweede aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Presentator Beau van Erven Dorens ontvangt wekelijks twee bekende Nederlanders op het prachtige Italiaanse eiland Sardinië voor bijzondere en diepgaande gesprekken. Deze week zijn dat Monica Geuze en Martijn Krabbé. Alle fragmenten uit deze uitzending Isola di Beau: Martijn Krabbé had afscheid willen nemen in The Voice of Holland Bekijk deze video » VloggerMonica Geuze maakte de afgelopen tien jaar naam als vlogger en is inmiddels één van de populairste YouTubers van Nederland. Dat leidde ook tot andere activiteiten; ze is steeds vaker te zien op televisie en presenteerde onder meer het programma Love Island. In 2021 werd Geuze door mannenblad FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. The Voice of HollandOok Martijn Krabbé komt langs in deze aflevering. De zoon van acteur Jeroen Krabbé is al jaren een zeer succesvolle presentator van programma's als Idols, Uitstel van executie en Kopen zonder kijken. Krabbé maakte echter vooral naam als presentator van The Voice of Holland. In Isola di Beau zal hij voor het eerst uitgebreid reageren op de misstanden achter de schermen van de talentenjacht. Bekijk ook Matthijs de Ligt: 'Hierdoor heb ik niet veel vrienden' (Isola di Beau) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Beau van Erven Dorens en Diederik Ebbinge zijn fan van Matthijs de Ligt (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Isola Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 27 November 2022 om 21:26

Vanavond is de tweede aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Presentator Beau van Erven Dorens ontvangt wekelijks twee bekende Nederlanders op het prachtige Italiaanse eiland Sardinië voor bijzondere en diepgaande gesprekken. Deze week zijn dat Monica Geuze en Martijn Krabbé.

Vlogger
Monica Geuze maakte de afgelopen tien jaar naam als vlogger en is inmiddels één van de populairste YouTubers van Nederland. Dat leidde ook tot andere activiteiten; ze is steeds vaker te zien op televisie en presenteerde onder meer het programma Love Island. In 2021 werd Geuze door mannenblad FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland.

The Voice of Holland
Ook Martijn Krabbé komt langs in deze aflevering. De zoon van acteur Jeroen Krabbé is al jaren een zeer succesvolle presentator van programma's als Idols, Uitstel van executie en Kopen zonder kijken. Krabbé maakte echter vooral naam als presentator van The Voice of Holland. In Isola di Beau zal hij voor het eerst uitgebreid reageren op de misstanden achter de schermen van de talentenjacht.

Actuele video's

Meer actuele video's