Zien: Angela de Jong hekelt saaie WK-uitzendingen NOS en kan er niet om lachen

Zien: Angela de Jong hekelt saaie WK-uitzendingen NOS en kan er niet om lachen

Laat het maar aan de heren van De Oranjewinter over om hun collega's van de NOS neer te sabelen. Wilfred Genee is benieuwd of Angela de Jong al een beetje gelachen heeft om de WK-uitzendingen van de publieke omroep, maar dat blijkt niet het geval. De Jong hekelt de diepgaande voetbalcolleges die de NOS op de kijker afvuurt.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Angela de Jong</em> hekelt saaie WK-uitzendingen <em>NOS</em> en kan er niet om lachen Laat het maar aan de heren van De Oranjewinter over om hun collega's van de NOS neer te sabelen. Wilfred Genee is benieuwd of Angela de Jong al een beetje gelachen heeft om de WK-uitzendingen van de publieke omroep, maar dat blijkt niet het geval. De Jong hekelt de diepgaande voetbalcolleges die de NOS op de kijker afvuurt. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Rafael van der VaartOok Genee ziet een bijna wetenschappelijke aanpak van het WK in Qatar, waardoor alle sjeu uit de uitzendingen verdwijnt. Volgens Johan Derksen is de NOS erin geslaagd de saaiste mensen van Nederland aan te trekken als analist, maar er is één positieve uitzondering: Rafael van der Vaart. Die nam geen enkele moeite om te verhullen dat hij op kosten van de belastingbetaler een weekje vakantie mocht vieren in Qatar... Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rafael van der Vaart
Ook Genee ziet een bijna wetenschappelijke aanpak van het WK in Qatar, waardoor alle sjeu uit de uitzendingen verdwijnt. Volgens Johan Derksen is de NOS erin geslaagd de saaiste mensen van Nederland aan te trekken als analist, maar er is één positieve uitzondering: Rafael van der Vaart. Die nam geen enkele moeite om te verhullen dat hij op kosten van de belastingbetaler een weekje vakantie mocht vieren in Qatar...

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV