NOS WK Voetbal: Brazilië - Zwitserland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Brazilië - Zwitserland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Brazilië - Zwitserland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing vanaf 16.20 uur, live verslag om 17.00 uur. De grote favoriet van groep G is natuurlijk Brazilië, een ploeg die ook op vele lijstjes wordt genoemd als de potentiële wereldkampioen. Ze moeten wel blijven winnen, ook van het stugge Zwitserland. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv. Standbeeld in RioDe grote namen van Brazilië maken serieuze kans om voor het eerst sinds 2002 weer wereldkampioen voetbal kan worden. Misschien dat bij zo'n overwinning het Christusbeeld in Rio kan worden vervangen voor een van Neymar? De eerste wedstrijd wonnen de Zuid-Amerikanen in ieder geval wel: met 2-0 van Servië. Verrassing?Misschien kunnen de Zwitsers de Brazilianen wel verrassen. De mannen uit Centraal Europa wonnen de eerste wedstrijd met 1-0 van Kameroen, door een goal van Brett Embolo in de 48ste minuut. Uiteraard willen de Zwitsers meedoen in de knock-outfase, dus een puntje of zelfs een winst is mooi meegenomen. Bekijk ook Samenvatting Brazilië - Servië (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Zwitserland - Kameroen (WK voetbal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing vanaf 16.20 uur, live verslag om 17.00 uur. De grote favoriet van groep G is natuurlijk Brazilië, een ploeg die ook op vele lijstjes wordt genoemd als de potentiële wereldkampioen. Ze moeten wel blijven winnen, ook van het stugge Zwitserland. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Standbeeld in Rio
De grote namen van Brazilië maken serieuze kans om voor het eerst sinds 2002 weer wereldkampioen voetbal kan worden. Misschien dat bij zo'n overwinning het Christusbeeld in Rio kan worden vervangen voor een van Neymar? De eerste wedstrijd wonnen de Zuid-Amerikanen in ieder geval wel: met 2-0 van Servië.

Verrassing?
Misschien kunnen de Zwitsers de Brazilianen wel verrassen. De mannen uit Centraal Europa wonnen de eerste wedstrijd met 1-0 van Kameroen, door een goal van Brett Embolo in de 48ste minuut. Uiteraard willen de Zwitsers meedoen in de knock-outfase, dus een puntje of zelfs een winst is mooi meegenomen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV