NOS WK Voetbal: Portugal - Uruguay eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Portugal - Uruguay eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Portugal - Uruguay eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing vanaf 19.20 uur, live verslag vanaf 20.00 uur. De grote wedstrijd van de dag is natuurlijk de wedstrijd tussen Portugal en Uruguay, de gedoodverfde nummers 1 en 2 van poule G. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv. PuntverliesDe Uruguayanen kwamen niet tot een overwinning in de wedstrijd tegen Zuid-Korea. De twee internationale topspitsen Luis Suarez (Atletico) en Darwin Nunez (Liverpool) konden niet scoren. Misschien gaat dat in de wedstrijd tegen Portugal wel lukken. De 'grote Ronaldo'Er is de laatste tijd heel wat te doen omtrent Cristiano Ronaldo. De actualiteit gaat soms bijna te snel om bij te houden, maar de Portugees zit ten tijde van het schrijven van dit artikel zonder club. Hij scoorde wel, tegen Ghana. Bekijk ook Samenvatting Uruguay – Zuid-Korea (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Portugal - Ghana (WK voetbal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing vanaf 19.20 uur, live verslag vanaf 20.00 uur. De grote wedstrijd van de dag is natuurlijk de wedstrijd tussen Portugal en Uruguay, de gedoodverfde nummers 1 en 2 van poule G. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Puntverlies
De Uruguayanen kwamen niet tot een overwinning in de wedstrijd tegen Zuid-Korea. De twee internationale topspitsen Luis Suarez (Atletico) en Darwin Nunez (Liverpool) konden niet scoren. Misschien gaat dat in de wedstrijd tegen Portugal wel lukken.

De 'grote Ronaldo'
Er is de laatste tijd heel wat te doen omtrent Cristiano Ronaldo. De actualiteit gaat soms bijna te snel om bij te houden, maar de Portugees zit ten tijde van het schrijven van dit artikel zonder club. Hij scoorde wel, tegen Ghana.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV