Zien: Marcel van Roosmalen slacht Ronald de Boer om promotie voor Qatar

Zien: Marcel van Roosmalen slacht Ronald de Boer om promotie voor Qatar

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Marcel van Roosmalen</em> slacht Ronald de Boer om promotie voor <em>Qatar</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ronald de Boer is verworden tot de grootste paria van de Nederlandse voetbalwereld vanwege zijn schaamteloze promotie voor het WK voetbal in Qatar. De voormalig topvoetballer blijkt een bord van epische proporties voor zijn kop te hebben door te blijven roepen dat de faciliteiten allemaal fantastisch zijn. Eerder dit jaar draaide De Boer bij Jinek om de grote aantallen overleden gastarbeiders heen. Ook Marcel van Roosmalen is er helemaal klaar mee en slacht De Boer op sarcastische wijze in De Oranjewinter; die blijft volgens hem met volle zeilen tegen de wind in varen. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ronald de Boer is verworden tot de grootste paria van de Nederlandse voetbalwereld vanwege zijn schaamteloze promotie voor het WK voetbal in Qatar. De voormalig topvoetballer blijkt een bord van epische proporties voor zijn kop te hebben door te blijven roepen dat de faciliteiten allemaal fantastisch zijn. Eerder dit jaar draaide De Boer bij Jinek om de grote aantallen overleden gastarbeiders heen. Ook Marcel van Roosmalen is er helemaal klaar mee en slacht De Boer op sarcastische wijze in De Oranjewinter; die blijft volgens hem met volle zeilen tegen de wind in varen.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV