Angela de Jong prijst Noa Vahle maar: 'Welke andere 22-jarige was dit gelukt?' (De Oranjewinter)

Angela de Jong prijst Noa Vahle maar: 'Welke andere 22-jarige was dit gelukt?' (De Oranjewinter)

Monday 28 November 2022 om 09:34

We kunnen eigenlijk wel concluderen dat iedereen vindt dat Noa Vahle het uitstekend doet als verslaggever van Vandaag Inside en nu De Oranjewinter. Toch wil Angela de Jong er nog wel even op wijzen dat ze bijzonder veel kansen krijgt, ook vanwege haar familie: 'Laten we eerlijk zijn. Welke andere 22-jarige zou dit jaar zoveel hebben kunnen doen als dat zij doet, met een andere achternaam? Maar ik vind haar het heel leuk doen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Angela de Jong prijst <em>Noa Vahle</em> maar: 'Welke andere 22-jarige was dit gelukt?' (<em>De Oranjewinter</em>) We kunnen eigenlijk wel concluderen dat iedereen vindt dat Noa Vahle het uitstekend doet als verslaggever van Vandaag Inside en nu De Oranjewinter. Toch wil Angela de Jong er nog wel even op wijzen dat ze bijzonder veel kansen krijgt, ook vanwege haar familie: 'Laten we eerlijk zijn. Welke andere 22-jarige zou dit jaar zoveel hebben kunnen doen als dat zij doet, met een andere achternaam? Maar ik vind haar het heel leuk doen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's