Johan Derksen woest op Marokkaanse relschoppers: 'Maken er een pleuriszooi van'

Johan Derksen woest op Marokkaanse relschoppers: 'Maken er een pleuriszooi van'

Het Marokkaanse voetbalelftal won zondag met 0-2 van België en dat leidde tot flinke rellen in een aantal Nederlandse steden en Brussel. Als dit onderdeel van de Marokkaanse cultuur is kun je je afvragen wat deze relschoppers hier te zoeken hebben. Johan Derksen is woest op de vernielende idioten: "Ze maken er een pleuriszooi van!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> woest op Marokkaanse relschoppers: 'Maken er een pleuriszooi van' Het Marokkaanse voetbalelftal won zondag met 0-2 van België en dat leidde tot flinke rellen in een aantal Nederlandse steden en Brussel. Als dit onderdeel van de Marokkaanse cultuur is kun je je afvragen wat deze relschoppers hier te zoeken hebben. Johan Derksen is woest op de vernielende idioten: "Ze maken er een pleuriszooi van!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Turken toeterenDerksen vertelt in De Oranjewinter dat hij niet wist wat hij hoorde toen bleek dat supporters van het land dat notabene gewonnen heeft massaal vernielingen aanrichtten. Ook René van der Gijp snapt niets van de opvallende manier van feestvieren van de Marokkanen; hij heeft liever de Turken, die alleen toeteren na een gewonnen wedstrijd. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Turken toeteren
Derksen vertelt in De Oranjewinter dat hij niet wist wat hij hoorde toen bleek dat supporters van het land dat notabene gewonnen heeft massaal vernielingen aanrichtten. Ook René van der Gijp snapt niets van de opvallende manier van feestvieren van de Marokkanen; hij heeft liever de Turken, die alleen toeteren na een gewonnen wedstrijd.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV