Bionda in Lang Leve de Liefde: 'Even mijn gebit in doen'

Bionda in Lang Leve de Liefde: 'Even mijn gebit in doen'

Als Bionda iets later dan haar date opstaat, 'Ik moest even mijn gebit in doen', is die al lekker bezig met het koffizetapparaat. Vervolgens gaat het gesprek over of ze wel of niet verkreukeld aan de ontbijttafel moeten gaan plaatsnemen.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Bionda in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Even mijn gebit in doen' Als Bionda iets later dan haar date opstaat, 'Ik moest even mijn gebit in doen', is die al lekker bezig met het koffizetapparaat. Vervolgens gaat het gesprek over of ze wel of niet verkreukeld aan de ontbijttafel moeten gaan plaatsnemen. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Robin en Alanah kibbelen over pastasaus Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: vlechten, pruiken, Pieter en Sera hebben veel aan hun hoofd Bekijk deze video »
TV :
Bionda in Lang Leve de Liefde: 'Even mijn gebit in doen'

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's