Hysterische Martien Meiland: 'Jij mag voorlopig niet trouwen Montana' (video)

Hysterische Martien Meiland: 'Jij mag voorlopig niet trouwen Montana' (video)

Vanavond is het zover; het ja-woord van Maxime en Leroy, wat ook meteen de laatste aflevering van Chateau Meiland betekent. Martien houdt het niet droog bij het zien van zijn prachtige kleindochter Claire. "Dat kleine jurkje, die schoentjes, en dat haar. Voorlopig jij nog niet trouwen Montana, ik vind het één grote stressbende, nee, vreselijk."

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Hysterische <em>Martien Meiland</em>: 'Jij mag voorlopig niet trouwen Montana' (video) Vanavond is het zover; het ja-woord van Maxime en Leroy, wat ook meteen de laatste aflevering van Chateau Meiland betekent. Martien houdt het niet droog bij het zien van zijn prachtige kleindochter Claire. "Dat kleine jurkje, die schoentjes, en dat haar. Voorlopig jij nog niet trouwen Montana, ik vind het één grote stressbende, nee, vreselijk." Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Martien Meiland: 'Maxime en Leroy gaan wéér verhuizen vanwege de tuin' Bekijk deze video » Martien Meiland pareert kritiek uitzenden uitvaart oma Jenny: "Zo is het leven" Bekijk deze video » Laatste Chateau Meiland: Martien in tranen op bruiloft Maxime en Leroy Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's