Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Chateau Meiland: bruiloft Maxime en Leroy

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland te zien op SBS6. Eindelijk vindt de grote gebeurtenis plaats waar we het hele seizoen op hebben gewacht: de bruiloft van Maxime en Leroy. In badDe grote dag, de bruiloft van het jaar, Maxime en Leroy zullen elkaar het ja-woord geven. In alle vroegte is er al volop beweging in huis, de jurken moeten ingepakt worden en de meiden moeten in bad. Martien heeft het er maar druk mee om zijn te kleine handtas, die bij zijn outfit matcht, gevuld te krijgen. VerliefdMartien is bovendien zowaar verliefd op zijn Erica, zó prachtig ziet zij eruit. Er is maanden gezwoegd om deze dag tot een succes te maken. Maar waarom zitten er steeds schelpjes in de schoenen van Maxime? En als Erica haar dochter weggeeft, houdt niemand het droog. Bekijk ook Chateau Meiland: Maxime past trouwjurken Bekijk deze video » Chateau Meiland: Maxime & Leroy oefenen openingsdans bruiloft Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Chateau Meiland te zien op SBS6. Eindelijk vindt de grote gebeurtenis plaats waar we het hele seizoen op hebben gewacht: de bruiloft van Maxime en Leroy.

In bad
De grote dag, de bruiloft van het jaar, Maxime en Leroy zullen elkaar het ja-woord geven. In alle vroegte is er al volop beweging in huis, de jurken moeten ingepakt worden en de meiden moeten in bad. Martien heeft het er maar druk mee om zijn te kleine handtas, die bij zijn outfit matcht, gevuld te krijgen.

Verliefd
Martien is bovendien zowaar verliefd op zijn Erica, zó prachtig ziet zij eruit. Er is maanden gezwoegd om deze dag tot een succes te maken. Maar waarom zitten er steeds schelpjes in de schoenen van Maxime? En als Erica haar dochter weggeeft, houdt niemand het droog.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV