Shownieuws: 'Yvonne Coldeweijer roept op tot delen medische informatie Marc van der Linden'

Shownieuws: 'Yvonne Coldeweijer roept op tot delen medische informatie Marc van der Linden'

Marc van der Linden ligt al een week in het ziekenhuis na een herseninfarct. Toch windt hij zich nu enorm op, na een oproep van Yvonne Coldeweijer. Zij roept namelijk het personeel van het VU Medisch Centrum op om informatie te delen over Van der Linden.

Lees verder onder de video>

<em>Shownieuws</em>: 'Yvonne Coldeweijer roept op tot delen medische informatie Marc van der Linden' Marc van der Linden ligt al een week in het ziekenhuis na een herseninfarct. Toch windt hij zich nu enorm op, na een oproep van Yvonne Coldeweijer. Zij roept namelijk het personeel van het VU Medisch Centrum op om informatie te delen over Van der Linden. Lees verder onder de video> HerseninfarctVan der Linden deelde eerder op maandag een heftige video, waarin te zien is hoe hij in het ziekenhuis hoest en bewegingen maakt. Yvonne deelde het fragment op haar Instagram-kanaal en schreef erbij: 'Kennen wij nog spionnen in het VUmc, want ik zou hier graag iets over willen vragen.' Marc van der Linden reageert verbogen: 'Rapporteer die vrouw.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Yvonne Coldeweijer: André Hazes schreef deze heftige brief aan Sarah van Soelen (video) Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer: 'André Hazes in shock na verraad Rachel, verbreekt contact definitief' (video) Bekijk deze video » Rachel Hazes slaat terug naar Yvonne Coldeweijer: 'Heb medelijden met je' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Herseninfarct
Van der Linden deelde eerder op maandag een heftige video, waarin te zien is hoe hij in het ziekenhuis hoest en bewegingen maakt. Yvonne deelde het fragment op haar Instagram-kanaal en schreef erbij: 'Kennen wij nog spionnen in het VUmc, want ik zou hier graag iets over willen vragen.' Marc van der Linden reageert verbogen: 'Rapporteer die vrouw.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV