René van der Gijp is dol op Dick Advocaat: 'Van Gaal speelt toneel, Dick is zichzelf'

René van der Gijp is dol op Dick Advocaat: 'Van Gaal speelt toneel, Dick is zichzelf'

Dinsdag 29 november 2022 om 08:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> is dol op Dick Advocaat: 'Van Gaal speelt toneel, Dick is zichzelf' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De heren en dame in De Oranjewinter genoten maandagavond van de presentatie van Dick Advocaat bij zijn oude liefde ADO Den Haag. Dat ging gepaard met de nodige emoties, maar dat is volgens René van der Gijp 'de leeftijd'. Iedereen aan tafel is het erover eens dat Advocaat een lieve man is, die lekker gewoon is gebleven. Van der Gijp maakt de vergelijking met trainers als Louis van Gaal en Guus Hiddink, die 'toneel' spelen. Dat doet Advocaat niet. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De heren en dame in De Oranjewinter genoten maandagavond van de presentatie van Dick Advocaat bij zijn oude liefde ADO Den Haag. Dat ging gepaard met de nodige emoties, maar dat is volgens René van der Gijp 'de leeftijd'. Iedereen aan tafel is het erover eens dat Advocaat een lieve man is, die lekker gewoon is gebleven. Van der Gijp maakt de vergelijking met trainers als Louis van Gaal en Guus Hiddink, die 'toneel' spelen. Dat doet Advocaat niet.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's