Op1 gemist? Protesten in China zetten door: 'Historische reeks' (video)

Op1 gemist? Protesten in China zetten door: 'Historische reeks' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Protesten in China zetten door: 'Historische reeks' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Inwoners van China zijn helemaal klaar met het zerocovidbeleid en gaan dagen achter elkaar de straat op. De regering houdt zich ondertussen van de domme en doet alsof er niks aan de hand is. Oud-correspondent Bettine Vriesekoop spreekt van een historische reeks en ziet een vergelijking met de protesten in 1989. 'Het spreidt zich uit naar alle geledingen in de maatschappij.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Protesten in China zetten door: 'Historische reeks' (video)

Inwoners van China zijn helemaal klaar met het zerocovidbeleid en gaan dagen achter elkaar de straat op. De regering houdt zich ondertussen van de domme en doet alsof er niks aan de hand is. Oud-correspondent Bettine Vriesekoop spreekt van een historische reeks en ziet een vergelijking met de protesten in 1989. 'Het spreidt zich uit naar alle geledingen in de maatschappij.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV