Marion Koopmans in Op1 over 'zerocovid-beleid' China: 'Niet meer houdbaar' (video)

Marion Koopmans in Op1 over 'zerocovid-beleid' China: 'Niet meer houdbaar' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Marion Koopmans in <em>Op1</em> over 'zerocovid-beleid' China: 'Niet meer houdbaar' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het uiterst strenge coronabeleid van de Chinese overheid zorgt voor steeds meer onrust in het land. Demonstranten, veelal studenten, staan in meerdere steden recht tegenover de politie. Volgens viroloog MarionKoopmans is ook de medische situatie niet langer houdbaar: 'China zit in een heel ongunstige uitgangssituatie als dit door de protesten verder losgaat. Wat tragisch is, is dat de tijd niet gebruikt is voor een serieuze exit-strategie.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marion Koopmans in Op1 over 'zerocovid-beleid' China: 'Niet meer houdbaar' (video)

Het uiterst strenge coronabeleid van de Chinese overheid zorgt voor steeds meer onrust in het land. Demonstranten, veelal studenten, staan in meerdere steden recht tegenover de politie. Volgens viroloog MarionKoopmans is ook de medische situatie niet langer houdbaar: 'China zit in een heel ongunstige uitgangssituatie als dit door de protesten verder losgaat. Wat tragisch is, is dat de tijd niet gebruikt is voor een serieuze exit-strategie.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV