Shownieuws: Bart Ettekoven in tranen bij huwelijk Maxime Meiland, is Montana de volgende?

Shownieuws: Bart Ettekoven in tranen bij huwelijk Maxime Meiland, is Montana de volgende?

<em>Shownieuws</em>: Bart Ettekoven in tranen bij huwelijk <em>Maxime Meiland</em>, is Montana de volgende? Aan de tafel van Shownieuws werd maandagavond de seizoensafsluiting van Chateau Meiland besproken. In de laatste aflevering konden we eindelijk genieten van het sprookjeshuwelijk van Maxime Meiland en haar Leroy, die ze leerde kennen dankzij het programma. De twee hebben ook al een dochter gekregen en bezegelden hun liefde nu met een huwelijk. Bart Ettekoven geeft toe dat hij een sucker is voor dit soort verhalen en dat hij zelfs emotioneel werd bij de beelden. Als kers op de taart heeft zus Montana het bruidsboeket gevangen, dus wellicht zit er ook al een verhaallijn voor het volgende seizoen in... Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Shownieuws: 'Meilandjes kopen Pension Kristina in Noordwijk, voor 1.5 miljoen' Bekijk deze video » Laatste Chateau Meiland: Martien in tranen op bruiloft Maxime en Leroy Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 29 november 2022 om 08:53

Aan de tafel van Shownieuws werd maandagavond de seizoensafsluiting van Chateau Meiland besproken. In de laatste aflevering konden we eindelijk genieten van het sprookjeshuwelijk van Maxime Meiland en haar Leroy, die ze leerde kennen dankzij het programma. De twee hebben ook al een dochter gekregen en bezegelden hun liefde nu met een huwelijk. Bart Ettekoven geeft toe dat hij een sucker is voor dit soort verhalen en dat hij zelfs emotioneel werd bij de beelden. Als kers op de taart heeft zus Montana het bruidsboeket gevangen, dus wellicht zit er ook al een verhaallijn voor het volgende seizoen in...

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's