Johan Derksen ziet persconferentie Louis van Gaal: 'Toppunt van arrogantie!'

Johan Derksen ziet persconferentie Louis van Gaal: 'Toppunt van arrogantie!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> ziet persconferentie Louis van Gaal: 'Toppunt van arrogantie!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Veel mensen waren positief verrast door de ontspannen persconferentie die Louis van Gaal maandag gaf. Niet alleen was hij het meerdere keren eens met het aanwezige journaille, hij grapte zelfs met zijn gezworen vijand Valentijn Driessen van de Telegraaf. Johan Derksen ziet echter heel wat anders: hij vindt dat de manier waarop Van Gaal vragen analyseert voor hij ze beantwoordt - zijn het goede of slechte vragen? - getuigen van iets heel anders: "Het toppunt van arrogantie!" Hélène Hendriks vindt dat juist 'heerlijk'. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Veel mensen waren positief verrast door de ontspannen persconferentie die Louis van Gaal maandag gaf. Niet alleen was hij het meerdere keren eens met het aanwezige journaille, hij grapte zelfs met zijn gezworen vijand Valentijn Driessen van de Telegraaf. Johan Derksen ziet echter heel wat anders: hij vindt dat de manier waarop Van Gaal vragen analyseert voor hij ze beantwoordt - zijn het goede of slechte vragen? - getuigen van iets heel anders: "Het toppunt van arrogantie!" Hélène Hendriks vindt dat juist 'heerlijk'.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's