Samenvatting Wales - Engeland (WK voetbal)

Samenvatting Wales - Engeland (WK voetbal)

Werkt de video hieronder niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube.

Samenvatting <em>Wales - Engeland</em> (WK voetbal) Werkt de video hieronder niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube. De Engelsen waren door de overwinning en het gelijke spel in de poule eigenlijk al door, alleen de koppositie kon ze nog ontlopen. Uiteindelijk wonnen ze in het directe duel met Wales met 0-3, door twee goals van Marcus Rashford en eentje van Phil Foden. Beide spelers begonnen deze wedstrijd voor het eerst in de basis. Bekijk de samenvatting van Wales - Engeland hierboven. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.
Voetbal :
Samenvatting Wales - Engeland (WK voetbal)

De Engelsen waren door de overwinning en het gelijke spel in de poule eigenlijk al door, alleen de koppositie kon ze nog ontlopen. Uiteindelijk wonnen ze in het directe duel met Wales met 0-3, door twee goals van Marcus Rashford en eentje van Phil Foden. Beide spelers begonnen deze wedstrijd voor het eerst in de basis.

Bekijk de samenvatting van Wales - Engeland hierboven. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's