René van der Gijp zag bizarre vraag aan Qatarese minister: 'Wat hebben jullie tegen homo's?'

René van der Gijp zag bizarre vraag aan Qatarese minister: 'Wat hebben jullie tegen homo's?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> zag bizarre vraag aan Qatarese minister: 'Wat hebben jullie tegen homo's?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Veel Westerse landen zitten in een moeilijke positie ten aanzien van het WK in Qatar. Vanuit ons perspectief is het belachelijk dat lhbti'ers daar onderdrukt en gestrafd worden, maar aan de andere kant willen we Qatar ook wel érg graag onze manier van denken opleggen. Dat ziet René van der Gijp ook bij een vraag van een Duitse journalist aan een Qatarese minister. De eerste vraag was namelijk: "Wat hebben jullie toch tegen homo's?" Misschien geen al te handige zet... Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Veel Westerse landen zitten in een moeilijke positie ten aanzien van het WK in Qatar. Vanuit ons perspectief is het belachelijk dat lhbti'ers daar onderdrukt en gestrafd worden, maar aan de andere kant willen we Qatar ook wel érg graag onze manier van denken opleggen. Dat ziet René van der Gijp ook bij een vraag van een Duitse journalist aan een Qatarese minister. De eerste vraag was namelijk: "Wat hebben jullie toch tegen homo's?" Misschien geen al te handige zet...

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's