Dick Advocaat over mogelijke transfer Andries Noppert naar Ajax: 'Waarom niet?'

Dick Advocaat over mogelijke transfer Andries Noppert naar Ajax: 'Waarom niet?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Dick Advocaat</em> over mogelijke transfer <em>Andries Noppert</em> naar Ajax: 'Waarom niet?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. sc Heerenveen-keeper Andries Noppert, die momenteel schittert bij Oranje op het WK in Qatar, lijkt de nieuwe volksheld van Nederland te zijn. De boomlange Fries doet het uitstekend op het allerhoogste podium en dat voedt de speculaties over een mogelijke transfer. Zo wordt er al gesproken over een mogelijke overstap naar Ajax. Dick Advocaat reageert: "Waarom niet? Als hij in het Nederlands elftal kan keepen, kan hij het ook bij Ajax." Verder draait de geruchtenmolen rond Cody Gakpo op volle toeren; die zou op weg zijn naar Manchester United. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

sc Heerenveen-keeper Andries Noppert, die momenteel schittert bij Oranje op het WK in Qatar, lijkt de nieuwe volksheld van Nederland te zijn. De boomlange Fries doet het uitstekend op het allerhoogste podium en dat voedt de speculaties over een mogelijke transfer. Zo wordt er al gesproken over een mogelijke overstap naar Ajax. Dick Advocaat reageert: "Waarom niet? Als hij in het Nederlands elftal kan keepen, kan hij het ook bij Ajax." Verder draait de geruchtenmolen rond Cody Gakpo op volle toeren; die zou op weg zijn naar Manchester United.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV