Johan Derksen slacht relschoppers: 'Titel "kutmarokkanen" hebben ze verdiend'

Johan Derksen slacht relschoppers: 'Titel "kutmarokkanen" hebben ze verdiend'

Woensdag 30 november 2022 om 09:17

Johan Derksen had dinsdagavond opnieuw geen goed woord over voor de Marokkaanse relschoppers, die zondag na de overwinning op België de boel kort en klein sloegen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. De analist haalt in De Oranjewinter keihard uit naar het straattuig: "De titel 'kutmarokkanen' hebben ze verdiend."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> slacht relschoppers: 'Titel &quot;kutmarokkanen&quot; hebben ze verdiend' Johan Derksen had dinsdagavond opnieuw geen goed woord over voor de Marokkaanse relschoppers, die zondag na de overwinning op België de boel kort en klein sloegen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. De analist haalt in De Oranjewinter keihard uit naar het straattuig: "De titel 'kutmarokkanen' hebben ze verdiend." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. 'Wat als wij in Marokko wonen?'Volgens Derksen hebben de Marokkaanse Nederlanders hun imago zondagavond nog maar eens bevestigd. Hij ziet dat de Marokkanen verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de criminaliteit in de grote Nederlandse steden. Ook vraagt Derksen zich af wat er zou gebeuren als Nederlanders die in Marokko wonen zich zo zouden gedragen na een overwinning van het Nederlands elftal. "Niemand heeft de Marokkaanse jeugd in de hand en het eerste wat ze gillen is discriminatie!" Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

'Wat als wij in Marokko wonen?'
Volgens Derksen hebben de Marokkaanse Nederlanders hun imago zondagavond nog maar eens bevestigd. Hij ziet dat de Marokkanen verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de criminaliteit in de grote Nederlandse steden. Ook vraagt Derksen zich af wat er zou gebeuren als Nederlanders die in Marokko wonen zich zo zouden gedragen na een overwinning van het Nederlands elftal. "Niemand heeft de Marokkaanse jeugd in de hand en het eerste wat ze gillen is discriminatie!"

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's