NOS WK Voetbal: Australië - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Australië - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Australië - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending In groep D weten we dat Frankrijk in ieder geval doorgaat naar de volgende ronde, maar het tweede land dat doorgaat naar de knock-outfase is nog niet bekend. De kans is groot dat het één van de twee landen uit deze wedstrijd zal worden, maar welke van de twee? Het duel tussen Denemarken en Australië is om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. EriksenAlle ogen zijn bij Denemarken natuurlijk gericht op Christian Eriksen en zijn teamgenoot Andreas Christensen (ook op de foto) om het elftal te dragen. Tot nu toe is het toernooi zeker niet vlekkeloos: tegen laagvlieger Tunesië kwamen de Denen niet verder dan 0-0 en van de Fransen werd ook niet gewonnen, alhoewel ze dichtbij kwamen: 1-2 door twee goals van Mbappé. Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv. Drie puntenAan de andere kant staat Australië, die het misschien wel beter doen dan verwacht. Door het goede spel van Mathew Ryan en de enige goal voor de Australiërs tot nu toe, die van Mitchell Duke, wonnen ze de vorige wedstrijd van Tunesië. Met 3 punten moeten ze dus wel winnen van Denemarken om door te gaan. Een gelijkspel kan ook genoeg zijn, maar dan mag Tunesië op het andere veld niet winnen. Bekijk ook Samenvatting Tunesië - Australië (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Frankrijk - Denemarken (WK voetbal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In groep D weten we dat Frankrijk in ieder geval doorgaat naar de volgende ronde, maar het tweede land dat doorgaat naar de knock-outfase is nog niet bekend. De kans is groot dat het één van de twee landen uit deze wedstrijd zal worden, maar welke van de twee? Het duel tussen Denemarken en Australië is om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Eriksen
Alle ogen zijn bij Denemarken natuurlijk gericht op Christian Eriksen en zijn teamgenoot Andreas Christensen (ook op de foto) om het elftal te dragen. Tot nu toe is het toernooi zeker niet vlekkeloos: tegen laagvlieger Tunesië kwamen de Denen niet verder dan 0-0 en van de Fransen werd ook niet gewonnen, alhoewel ze dichtbij kwamen: 1-2 door twee goals van Mbappé.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Drie punten
Aan de andere kant staat Australië, die het misschien wel beter doen dan verwacht. Door het goede spel van Mathew Ryan en de enige goal voor de Australiërs tot nu toe, die van Mitchell Duke, wonnen ze de vorige wedstrijd van Tunesië. Met 3 punten moeten ze dus wel winnen van Denemarken om door te gaan. Een gelijkspel kan ook genoeg zijn, maar dan mag Tunesië op het andere veld niet winnen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV