Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van het veelbesproken realityprogramma Urk!, vanavond om 20.30 uur te zien op SBS6, gebeurt precies datgene waar we al het hele seizoen op wachten... Ook de avonturen van de andere Urkers gaan verder. Vliezen brekenWe hebben in dit seizoen al veel gezien van de hoogzwangere Mathilde, zoals een spectaculaire gender reveal party. In deze aflevering is het dan eindelijk zover: de vliezen van Mathilde breken. Vanaf dat moment wijkt haar tweelingzus Gerda niet meer van haar zijde. MancaveNaast de spannende momenten die Mathilde en Gerda tegemoet zijn, beleven ook de andere Urkers nieuwe avonturen. Teun en Greetje zakken af naar het zuiden voor tweedehands 'design'. In de mancave zwaait Tony met de scepter. Bekijk ook Urk: tweelingzus Gerda: 'Mag ik je kolven Mathilda? Bekijk deze video » Tony test in Urk! de kennis van het 'Urkers' onder de passagiers op de boot (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van het veelbesproken realityprogramma Urk!, vanavond om 20.30 uur te zien op SBS6, gebeurt precies datgene waar we al het hele seizoen op wachten... Ook de avonturen van de andere Urkers gaan verder.

Vliezen breken
We hebben in dit seizoen al veel gezien van de hoogzwangere Mathilde, zoals een spectaculaire gender reveal party. In deze aflevering is het dan eindelijk zover: de vliezen van Mathilde breken. Vanaf dat moment wijkt haar tweelingzus Gerda niet meer van haar zijde.

Mancave
Naast de spannende momenten die Mathilde en Gerda tegemoet zijn, beleven ook de andere Urkers nieuwe avonturen. Teun en Greetje zakken af naar het zuiden voor tweedehands 'design'. In de mancave zwaait Tony met de scepter.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV