Zien: Rasti Rostelli hypnotiseert Beau van Erven Dorens live in de uitzending

Zien: Rasti Rostelli hypnotiseert Beau van Erven Dorens live in de uitzending

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Rasti Rostelli</em> hypnotiseert Beau van Erven Dorens live in de uitzending Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. De omstreden hypnotiseur Rasti Rostelli - momenteel te zien in een documentaireserie op Videoland - was dinsdagavond te gast in de talkshow BEAU. Daar vroeg hij Beau van Erven Dorens om live in de uitzending mee te doen met een experiment. De presentator wilde wel dat het 'snel' gebeurde, want 'het RTL Nieuws wacht'. Rostelli vroeg Van Erven Dorens om hem tot twee keer toe op te tillen. Vervolgens werd de presentator gehypnotiseerd, waardoor een derde keer tillen hem onmogelijk werd gemaakt... Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Rasti Rostelli hypnotiseert Beau van Erven Dorens live in de uitzending

De omstreden hypnotiseur Rasti Rostelli - momenteel te zien in een documentaireserie op Videoland - was dinsdagavond te gast in de talkshow BEAU. Daar vroeg hij Beau van Erven Dorens om live in de uitzending mee te doen met een experiment. De presentator wilde wel dat het 'snel' gebeurde, want 'het RTL Nieuws wacht'. Rostelli vroeg Van Erven Dorens om hem tot twee keer toe op te tillen. Vervolgens werd de presentator gehypnotiseerd, waardoor een derde keer tillen hem onmogelijk werd gemaakt...

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV