Frank Evenblij vertelt over de vloek van Drake: 'Memphis, ga liever op foto met Ali B'

Frank Evenblij vertelt over de vloek van Drake: 'Memphis, ga liever op foto met Ali B'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Frank Evenblij</em> vertelt over de vloek van <em>Drake</em>: 'Memphis, ga liever op foto met Ali B' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Erik Dijkstra en Frank Evenblij schoven dinsdagavond aan bij BEAU om te vertellen over de zogeheten 'vloek van Drake'. De Amerikaanse rapper, één van de grootste wereldsterren van het moment, bezorgt talloze sporters slechte resultaten door met hen op de foto te gaan. Evenblij roept Memphis Depay - groot fan van Drake - dan ook op géén selfie met hem te nemen. "Ik vraag je in landsbelang: ga liever op de foto met Lil Kleine, Ali B, Marco Borsato, het maakt me niet uit. Maar alsjeblieft: niet met Drake!" Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frank Evenblij vertelt over de vloek van Drake: 'Memphis, ga liever op foto met Ali B'

Erik Dijkstra en Frank Evenblij schoven dinsdagavond aan bij BEAU om te vertellen over de zogeheten 'vloek van Drake'. De Amerikaanse rapper, één van de grootste wereldsterren van het moment, bezorgt talloze sporters slechte resultaten door met hen op de foto te gaan. Evenblij roept Memphis Depay - groot fan van Drake - dan ook op géén selfie met hem te nemen. "Ik vraag je in landsbelang: ga liever op de foto met Lil Kleine, Ali B, Marco Borsato, het maakt me niet uit. Maar alsjeblieft: niet met Drake!"

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV