Erik Dijkstra walgt van slappe actie Conny Helder: 'Wij zijn een laf land'

Erik Dijkstra walgt van slappe actie Conny Helder: 'Wij zijn een laf land'

Wednesday 30 November 2022 om 10:11

Aan tafel bij BEAU werd de beschamende, halfbakken OneLove-actie van minister Conny Helder uitgebreid besproken. Erik Dijkstra ging er met gestrekt been in: "Je moet gewoon een statement maken! [...] Het zegt zo veel over wie wij zijn. Wij zijn best wel een laf land."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Erik Dijkstra</em> walgt van slappe actie <em>Conny Helder</em>: 'Wij zijn een laf land' Aan tafel bij BEAU werd de beschamende, halfbakken OneLove-actie van minister Conny Helder uitgebreid besproken. Erik Dijkstra ging er met gestrekt been in: "Je moet gewoon een statement maken! [...] Het zegt zo veel over wie wij zijn. Wij zijn best wel een laf land." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Reet likkenDaar laat Dijkstra het niet bij. "Dan gaan wij nu naar Qatar toe om de reet van de emir te likken in ruil voor een beetje gas. Dat vind ik echt heel pijnlijk. Het enige positieve wat ik nog kan bedenken is dat Nederland snel wordt uitgeschakeld." Beau van Erven Dorens is diep verontwaardigd door de uitspraken van Dijkstra... "Wat is dit voor uitzending aan het worden?!" Volgens Dijkstra gaat koning Willem-Alexander, als we de halve finale halen, ook alleen maar pils drinken: "Die is niet te houden als er een tap in de buurt is." Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Erik Dijkstra walgt van slappe actie Conny Helder: 'Wij zijn een laf land'

Reet likken
Daar laat Dijkstra het niet bij. "Dan gaan wij nu naar Qatar toe om de reet van de emir te likken in ruil voor een beetje gas. Dat vind ik echt heel pijnlijk. Het enige positieve wat ik nog kan bedenken is dat Nederland snel wordt uitgeschakeld." Beau van Erven Dorens is diep verontwaardigd door de uitspraken van Dijkstra... "Wat is dit voor uitzending aan het worden?!" Volgens Dijkstra gaat koning Willem-Alexander, als we de halve finale halen, ook alleen maar pils drinken: "Die is niet te houden als er een tap in de buurt is."

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's