Woensdag in Het Perfecte Plaatje: Filemon moet sm-pak aan van Trijntje

Woensdag in Het Perfecte Plaatje: Filemon moet sm-pak aan van Trijntje

Filemon Wesselink met een Pinokkio-neus op in een sm-pakje, dat leek Trijntje Oosterhuis wel een mooi uitgangspunt voor een fotoshoot. Toch schrikt ze er zelf ook een beetje van: 'Het leek wel een Jiskefet-setting. Ik zag mezelf zo staan, had een helikopterview van... wat zijn wij in godsnaam aan het doen hier? Wat heb ik nou weer bedacht?'

Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje hieronder

Woensdag in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: Filemon moet sm-pak aan van Trijntje Filemon Wesselink met een Pinokkio-neus op in een sm-pakje, dat leek Trijntje Oosterhuis wel een mooi uitgangspunt voor een fotoshoot. Toch schrikt ze er zelf ook een beetje van: 'Het leek wel een Jiskefet-setting. Ik zag mezelf zo staan, had een helikopterview van... wat zijn wij in godsnaam aan het doen hier? Wat heb ik nou weer bedacht?' Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje hieronder Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Matthijs van Nieuwkerk verandert in schreeuwende Hulk (Comedy Central) Bekijk deze video » Merel Ek probeert broek Dick Advocaat niet naar beneden te trekken (De Oranjewinter) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in Het Perfecte Plaatje: Filemon moet sm-pak aan van Trijntje

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV