Monique wordt afgekraakt in Lang Leve De Liefde: 'Natuurlijk vind ik jou leuker met een paar kilo eraf'

Monique wordt afgekraakt in Lang Leve De Liefde: 'Natuurlijk vind ik jou leuker met een paar kilo eraf'

In Lang Leve De Liefde worden meteen alle verwachtingen op tafel gegooid. Monique haar date die zegt waar het op staat. "Ik ben niet één van de smalste en dat ben jij zéker ook niet. Je had mij vast leuker gevonden met een minder buikje en natuurlijk vind ik jou leuker met een paar kilo eraf." Monique laat het daar niet bij zitten: "Ik ben een flinke dame, maar ik zal nooit meer afvallen voor een man."

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Monique wordt afgekraakt in <em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Natuurlijk vind ik jou leuker met een paar kilo eraf' In Lang Leve De Liefde worden meteen alle verwachtingen op tafel gegooid. Monique haar date die zegt waar het op staat. "Ik ben niet één van de smalste en dat ben jij zéker ook niet. Je had mij vast leuker gevonden met een minder buikje en natuurlijk vind ik jou leuker met een paar kilo eraf." Monique laat het daar niet bij zitten: "Ik ben een flinke dame, maar ik zal nooit meer afvallen voor een man." Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.Bekijk ook Ivo basht date in Lang Leve de Liefde: 'Jij bent echt geen 38, of 48!' Bekijk deze video » Sjoerd in Lang Leve de Liefde: 'Mijn date ging naar de wc en kwam niet terug' Bekijk deze video » Marko wie? Lang Leve De Liefde koppel weet elkaars naam niet (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's