Sandra H. sneed Ichelle in stukken en krijgt nu een gevangenisstraf van 18 jaar (video)

Sandra H. sneed Ichelle in stukken en krijgt nu een gevangenisstraf van 18 jaar (video)

De 46-jarige Sandra H. is woensdag veroordeeld tot een celstraf van achttien jaar wegens de moord op de 29-jarige Ichelle van de Velde uit het Zeeuwse Oostburg. De rechter: "Je hebt Ichelle vernietigd, verborgen, weggevoerd en weggemaakt."

Mensonterend
H. wurgde het slachtoffer in december 2020 in haar spirituele winkel. Die was enkele deuren verderop van het naaiatelier van Van de Velde. Daarna verborg ze het stoffelijk overschot wekenlang, onder meer in een paskamer van de zaak. Later zaagde en hakte H. het lichaam in negen delen, deed die in vuilniszakken en dumpte ze in een kanaal.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Sandra H. sneed Ichelle in stukken en krijgt nu een gevangenisstraf van 18 jaar (video) De 46-jarige Sandra H. is woensdag veroordeeld tot een celstraf van achttien jaar wegens de moord op de 29-jarige Ichelle van de Velde uit het Zeeuwse Oostburg. De rechter: "Je hebt Ichelle vernietigd, verborgen, weggevoerd en weggemaakt." MensonterendH. wurgde het slachtoffer in december 2020 in haar spirituele winkel. Die was enkele deuren verderop van het naaiatelier van Van de Velde. Daarna verborg ze het stoffelijk overschot wekenlang, onder meer in een paskamer van de zaak. Later zaagde en hakte H. het lichaam in negen delen, deed die in vuilniszakken en dumpte ze in een kanaal. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Video: Klimaatactivisten naakt in Naturalis om aandacht te vragen Bekijk deze video » Brand in Kurhaus (Scheveningen): bekijk de beelden Bekijk deze video » René van der Gijp in De Oranjewinter over Marokko: "Als die de halve finale halen, ga ik op vakantie!" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's