Steenrijk, Straatarm: kinderen krijgen eindelijk wat zij altijd al wilden (video)

Steenrijk, Straatarm: kinderen krijgen eindelijk wat zij altijd al wilden (video)

Een rijk gezin en een arm gezin ruilen een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Dit sociale experiment is voor dit arme gezin dé kans om te shoppen. De kinderen van dit gezin gaan voor de eerste keer naar een grote winkel en mogen iets moois uitzoeken. De drie jongens gaan blij naar huis met een vlogcamera en twee tablets.

Bekijk hieronder de video.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: kinderen krijgen eindelijk wat zij altijd al wilden (video) Een rijk gezin en een arm gezin ruilen een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Dit sociale experiment is voor dit arme gezin dé kans om te shoppen. De kinderen van dit gezin gaan voor de eerste keer naar een grote winkel en mogen iets moois uitzoeken. De drie jongens gaan blij naar huis met een vlogcamera en twee tablets. Bekijk hieronder de video. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Twitter over 'respectloos' Temptation Island-koppel in Steenrijk, straatarm: "Verwend stel" Bekijk deze video » Hollandse makelaars aan de costa: Eric Jan en Daphne bekend van Steenrijk, Straatarm Bekijk deze video » Boodschappen doen gaat faliekant mis: 'Ik schaam me dood' Steenrijk, Straatarm Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's