Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is alweer de achtste aflevering van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje te zien op RTL 4. De overgebleven kandidaten komen steeds dichter bij de finale, maar zullen alles uit de kast moeten halen om die te bereiken. Alle fragmenten uit deze uitzending Het Perfecte Plaatje: Geraldine geniet in vliegtuig maar Trijntje moet overgeven Bekijk deze video » ParachutistenOok in deze achtste aflevering hebben juryleden Cynthia Boll en William Rutten weer twee bijzondere opdrachten bedacht voor de fotograferende BN'ers, die veel van hen vragen. Zo gaan de fotografen samen met een paar honderd parachutisten uit dertien verschillende landen de lucht in! SprookjeAls echte defensiefotografen lopen ze mee met de internationale oefening Falcon Leap, die jaarlijks wordt georganiseerd rondom Vliegveld Eindhoven. En er wordt veel van hun creativiteit gevraagd als ze een sprookje gaan moderniseren. Bij kasteel Rozendael kunnen ze zich fotografisch helemaal uitleven. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van de zevende aflevering Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Linda Hakeboom ziek bij opdracht, wordt ze naar huis gestuurd? Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is alweer de achtste aflevering van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje te zien op RTL 4. De overgebleven kandidaten komen steeds dichter bij de finale, maar zullen alles uit de kast moeten halen om die te bereiken.

Parachutisten
Ook in deze achtste aflevering hebben juryleden Cynthia Boll en William Rutten weer twee bijzondere opdrachten bedacht voor de fotograferende BN'ers, die veel van hen vragen. Zo gaan de fotografen samen met een paar honderd parachutisten uit dertien verschillende landen de lucht in!

Sprookje
Als echte defensiefotografen lopen ze mee met de internationale oefening Falcon Leap, die jaarlijks wordt georganiseerd rondom Vliegveld Eindhoven. En er wordt veel van hun creativiteit gevraagd als ze een sprookje gaan moderniseren. Bij kasteel Rozendael kunnen ze zich fotografisch helemaal uitleven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV