De Oranjewinter gemist? René van der Gijp gaat niet naar Roxane Knetemann in Joure: "Een beetje ver"

De Oranjewinter gemist? René van der Gijp gaat niet naar Roxane Knetemann in Joure: "Een beetje ver"

Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van woensdag 30 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjewinter</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> gaat niet naar <em>Roxane Knetemann</em> in Joure: &quot;Een beetje ver&quot; Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van woensdag 30 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Oud wielrenster Roxane Knetemann wil een carrièreswitch maken vertelt ze in De Oranjewinter maar als pedagoog werken in de jeugdzorg gaat haar niet lukken. Roxane heeft nu voor iets heel anders gekozen: "Ik heb meegelopen vanochtend in de horeca, in een Wellness Centre. In Joure." Dat is René van der Gijp te ver weg: "Tegen de tijd dat ik er ben heb ik geen zin meer!" De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Oud wielrenster Roxane Knetemann wil een carrièreswitch maken vertelt ze in De Oranjewinter maar als pedagoog werken in de jeugdzorg gaat haar niet lukken. Roxane heeft nu voor iets heel anders gekozen: "Ik heb meegelopen vanochtend in de horeca, in een Wellness Centre. In Joure." Dat is René van der Gijp te ver weg: "Tegen de tijd dat ik er ben heb ik geen zin meer!"

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV