René in De Oranjewinter over 'opvallende moves' Danny Blind : "Dat doe ik ook, maar dan met mijn vrouw"

René in De Oranjewinter over 'opvallende moves' Danny Blind : "Dat doe ik ook, maar dan met mijn vrouw"

Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van woensdag 30 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>René</em> in <em>De Oranjewinter</em> over 'opvallende moves' <em>Danny Blind</em> : &quot;Dat doe ik ook, maar dan met mijn vrouw&quot; Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van woensdag 30 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter bekijken de heren trainingsbeelden van het Nederlandse team. Op een gegeven moment ligt Danny Blind op de grond. Hij was volgens verslaggever ter plaatse Noa Vahle in topvorm! René van der Gijp herkent het en verklapt: "Dat doe ik ook, maar dan met mijn vrouw!" "Hou je dan ook je lange broek aan?" vraagt Roxane Knetemann ad rem. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In De Oranjewinter bekijken de heren trainingsbeelden van het Nederlandse team. Op een gegeven moment ligt Danny Blind op de grond. Hij was volgens verslaggever ter plaatse Noa Vahle in topvorm! René van der Gijp herkent het en verklapt: "Dat doe ik ook, maar dan met mijn vrouw!" "Hou je dan ook je lange broek aan?" vraagt Roxane Knetemann ad rem.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's