Wilfred Genee pocht opnieuw met programma's die hij weigerde: 'Kinderen waren boos'

Wilfred Genee pocht opnieuw met programma's die hij weigerde: 'Kinderen waren boos'

Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van woensdag 30 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wilfred Genee</em> pocht opnieuw met programma's die hij weigerde: 'Kinderen waren boos' Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van woensdag 30 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee lijkt het de laatste tijd nogal leuk te vinden om te koketteren met alle programma's die hij weigerde. Zo deelde hij onlangs ongevraagd met de kijkers dat hij was gevraagd voor Expeditie Robinson, The Masked Singer en Wie is de Mol? Woensdag kwam The Masked Singer opnieuw voorbij, en Genee voegde ook toe dat hij was gevraagd voor Het Jachtseizoen. Vooral het weigeren van die twee programma's hebben zijn kinderen naar eigen zeggen 'heel boos' gemaakt. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilfred Genee lijkt het de laatste tijd nogal leuk te vinden om te koketteren met alle programma's die hij weigerde. Zo deelde hij onlangs ongevraagd met de kijkers dat hij was gevraagd voor Expeditie Robinson, The Masked Singer en Wie is de Mol? Woensdag kwam The Masked Singer opnieuw voorbij, en Genee voegde ook toe dat hij was gevraagd voor Het Jachtseizoen. Vooral het weigeren van die twee programma's hebben zijn kinderen naar eigen zeggen 'heel boos' gemaakt.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV