Onherstelbare schade door langere wachttijden waarschuwt ziekenhuisbestuurder Bart Berden in Op1

Onherstelbare schade door langere wachttijden waarschuwt ziekenhuisbestuurder Bart Berden in Op1

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv

Onherstelbare schade door langere <em>wachttijden</em> waarschuwt ziekenhuisbestuurder Bart Berden in <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv Om over de vastlopende zorg in Nederland te praten, is in Op1 te gast ziekenhuisbestuurder Bart Berden. Volgens hem is er niet alleen te weinig personeel, de vraag stijgt ook, door vergrijzing. Door Corona is er ook nog eens zo'n 3 tot 5% zorg bij gekomen. ‘’Je moet dan keuzes maken die je niet zou willen”, aldus Berden. Hij noemt als voorbeeld dat patiënten in plaats van 10 dagen te wachten op zorg, zij 60 dagen moeten wachten en dat kan leiden tot onherstelbare schade. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Onherstelbare schade door langere wachttijden waarschuwt ziekenhuisbestuurder Bart Berden in Op1

Om over de vastlopende zorg in Nederland te praten, is in Op1 te gast ziekenhuisbestuurder Bart Berden. Volgens hem is er niet alleen te weinig personeel, de vraag stijgt ook, door vergrijzing. Door Corona is er ook nog eens zo'n 3 tot 5% zorg bij gekomen. ‘’Je moet dan keuzes maken die je niet zou willen”, aldus Berden. Hij noemt als voorbeeld dat patiënten in plaats van 10 dagen te wachten op zorg, zij 60 dagen moeten wachten en dat kan leiden tot onherstelbare schade.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's