Mario van der Ende aangevallen door woke-tafel Op1 om mening over Stéphanie Frappart

Mario van der Ende aangevallen door woke-tafel Op1 om mening over Stéphanie Frappart

Voormalig topscheidsrechter Mario van der Ende schoof woensdag aan bij Op1 om te praten over het unicum dat vandaag (donderdag 1 december) plaatsvindt: een vrouwelijke scheidsrechter op het WK voetbal voor mannen. De Franse Stéphanie Frappart fluit namelijk Costa Rica - Duitsland.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Mario van der Ende</em> aangevallen door woke-tafel <em>Op1</em> om mening over Stéphanie Frappart Voormalig topscheidsrechter Mario van der Ende schoof woensdag aan bij Op1 om te praten over het unicum dat vandaag (donderdag 1 december) plaatsvindt: een vrouwelijke scheidsrechter op het WK voetbal voor mannen. De Franse Stéphanie Frappart fluit namelijk Costa Rica - Duitsland. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. WokeVan der Ende vindt het goed dat vrouwen 'meedoen', maar is van mening dat Frappart nog niet het juiste niveau heeft; ze is zelfs de nummer vijf van Frankrijk, en de nummers twee, drie en vier mogen niet fluiten op het WK. Het woke-podium van Op1 doet vervolgens zijn werk: neuroloog Edo Arnoldus, die niet geremd wordt door enige kennis van zaken, doet een duit in het zakje: "Maar word je nooit beter als je nooit meer moeilijke wedstrijden mag fluiten? Het is natuurlijk een in zichzelf stand houdend systeem dan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mario van der Ende aangevallen door woke-tafel Op1 om mening over Stéphanie Frappart

Woke
Van der Ende vindt het goed dat vrouwen 'meedoen', maar is van mening dat Frappart nog niet het juiste niveau heeft; ze is zelfs de nummer vijf van Frankrijk, en de nummers twee, drie en vier mogen niet fluiten op het WK. Het woke-podium van Op1 doet vervolgens zijn werk: neuroloog Edo Arnoldus, die niet geremd wordt door enige kennis van zaken, doet een duit in het zakje: "Maar word je nooit beter als je nooit meer moeilijke wedstrijden mag fluiten? Het is natuurlijk een in zichzelf stand houdend systeem dan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's