Hart Van Nederland: explosieven gevonden in Spijkenisse, ontploffing live in uitzending

Hart Van Nederland: explosieven gevonden in Spijkenisse, ontploffing live in uitzending

Er was veel onrust in Spijkenisse na de vondst van een gevaarlijke explosieve stof die eerder bij aanslagen is gebruikt. Dit werd gevonden in een flat nadat melding werd gemaakt van bedreiging met een vuurwapen, hiervoor zijn twee mensen aangehouden. Veel omliggende appartementen werden ontruimd na de vondst. En net als Britt Lap verslag doet in Hart Van Nederland, explodeert de stof op de achtergrond.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hart Van Nederland</em>: explosieven gevonden in Spijkenisse, ontploffing live in uitzending Er was veel onrust in Spijkenisse na de vondst van een gevaarlijke explosieve stof die eerder bij aanslagen is gebruikt. Dit werd gevonden in een flat nadat melding werd gemaakt van bedreiging met een vuurwapen, hiervoor zijn twee mensen aangehouden. Veel omliggende appartementen werden ontruimd na de vondst. En net als Britt Lap verslag doet in Hart Van Nederland, explodeert de stof op de achtergrond. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: John van den Heuvel over zelfgemaakte explosieven onder criminelen Bekijk deze video » 'Ik kom mijn voordeur niet uit' na vondst explosieven in Eindhoven (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV