Zien: Charles Groenhuijsen bestempelt bedreigers Marion Koopmans als 'viruswappies'

Zien: Charles Groenhuijsen bestempelt bedreigers Marion Koopmans als 'viruswappies'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Charles Groenhuijsen</em> bestempelt bedreigers Marion Koopmans als 'viruswappies' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Viroloog Marion Koopmans is door de coronapandemie ineens een bekende Nederlander geworden en ze lijkt die positie graag vast te willen houden. Daarom heeft ze haar zoon Mischa gemobiliseerd om een biografie over haar te schrijven, die ze mag komen promoten bij Op1. Charles Groenhuijsen vraagt Koopmans naar de impact van de bedreigingen aan haar adres, gedaan door 'viruswappies'. Het levert huiveringwekkende verhalen op van losgeslagen idioten die in complottheorieën geloven, waarvan er één zelfs een lezing van Koopmans verstoorde. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Charles Groenhuijsen bestempelt bedreigers Marion Koopmans als 'viruswappies'

Viroloog Marion Koopmans is door de coronapandemie ineens een bekende Nederlander geworden en ze lijkt die positie graag vast te willen houden. Daarom heeft ze haar zoon Mischa gemobiliseerd om een biografie over haar te schrijven, die ze mag komen promoten bij Op1. Charles Groenhuijsen vraagt Koopmans naar de impact van de bedreigingen aan haar adres, gedaan door 'viruswappies'. Het levert huiveringwekkende verhalen op van losgeslagen idioten die in complottheorieën geloven, waarvan er één zelfs een lezing van Koopmans verstoorde.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV