Johan Derksen slacht Conny Helder na bezoek aan WK: 'Heeft daar voor lul gezeten'

Johan Derksen slacht Conny Helder na bezoek aan WK: 'Heeft daar voor lul gezeten'

Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van woensdag 30 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> slacht Conny Helder na bezoek aan <em>WK</em>: 'Heeft daar voor lul gezeten' Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van woensdag 30 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In Nederland is vernietigend gereageerd op het 'statement' dat minister Conny Helder maakte tijdens de wedstrijd Nederland - Qatar op het WK voetbal. Onze bewindspersoon besloot op de tribune plaats te nemen met een vrijwel onzichtbaar OneLove-speldje, bang als ze was om de Qatari tegen het hoofd te stoten en ons een gasdeal door de neus te boren. Volgens Johan Derksen heeft Helder 'voor lul gezeten' op de tribune in Qatar en het feit dat ze een sjaal met 'Nevermind' - 'Kan me niet schelen' - droeg heeft ook niet geholpen: "Hoe dom kun je zijn!" De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Nederland is vernietigend gereageerd op het 'statement' dat minister Conny Helder maakte tijdens de wedstrijd Nederland - Qatar op het WK voetbal. Onze bewindspersoon besloot op de tribune plaats te nemen met een vrijwel onzichtbaar OneLove-speldje, bang als ze was om de Qatari tegen het hoofd te stoten en ons een gasdeal door de neus te boren. Volgens Johan Derksen heeft Helder 'voor lul gezeten' op de tribune in Qatar en het feit dat ze een sjaal met 'Nevermind' - 'Kan me niet schelen' - droeg heeft ook niet geholpen: "Hoe dom kun je zijn!"

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV