NOS WK Voetbal: Kroatië - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Kroatië - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Kroatië - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 15.20 uur voorbeschouwing en om 16.00 uur live verslag van de wedstrijd Kroatië - België in Groep F van het WK voetbal in Qatar. Voor onze zuiderburen is het alle hens aan dek... De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Op rozenKroatië zit op rozen na de 4-1 overwinning op Canada, want nu hebben ze aan een punt tegen België sowieso genoeg voor een plek in de achtste finales op het WK. Als de Kroaten ook nog eens weten te winnen lijken ze bijna zeker van groepswinst. Daarmee kan Kroatië het teleurstellende begin van het toernooi - er werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Marokko - definitief wegspoelen. SpanningIn België zal de spanning gedurende de wedstrijd tegen Kroatië een kookpunt bereiken. Na de moeizame zege op Canada (1-0) werd verrassend verloren van Marokko (0-2), waardoor de Belgen met een negatief doelsaldo en slechts drie punten aan de derde wedstrijd beginnen. Onze zuiderburen moeten winnen om helemaal zeker te zijn van een plek in de volgende ronde. Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting België - Marokko (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Spanje - Duitsland (WK voetbal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Thursday 1 December 2022 om 16:49

Vanaf 15.20 uur voorbeschouwing en om 16.00 uur live verslag van de wedstrijd Kroatië - België in Groep F van het WK voetbal in Qatar. Voor onze zuiderburen is het alle hens aan dek... De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Op rozen
Kroatië zit op rozen na de 4-1 overwinning op Canada, want nu hebben ze aan een punt tegen België sowieso genoeg voor een plek in de achtste finales op het WK. Als de Kroaten ook nog eens weten te winnen lijken ze bijna zeker van groepswinst. Daarmee kan Kroatië het teleurstellende begin van het toernooi - er werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Marokko - definitief wegspoelen.

Spanning
In België zal de spanning gedurende de wedstrijd tegen Kroatië een kookpunt bereiken. Na de moeizame zege op Canada (1-0) werd verrassend verloren van Marokko (0-2), waardoor de Belgen met een negatief doelsaldo en slechts drie punten aan de derde wedstrijd beginnen. Onze zuiderburen moeten winnen om helemaal zeker te zijn van een plek in de volgende ronde.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's