René van der Gijp over transfer Cristiano Ronaldo naar Saoedi-Arabië: 'Die kunnen er niks van'

René van der Gijp over transfer Cristiano Ronaldo naar Saoedi-Arabië: 'Die kunnen er niks van'

Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van woensdag 30 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> over transfer Cristiano Ronaldo naar <em>Saoedi-Arabië</em>: 'Die kunnen er niks van' Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van woensdag 30 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Blijkbaar is de verleiding van het grote geld toch te groot voor Cristiano Ronaldo. De Portugese superster lijkt op weg naar Al-Nassr in Saoedi-Arabië, waar hij zo'n tweehonderd miljoen euro per jaar kan gaan verdienen. René van der Gijp vindt het ontzettend jammer dat Ronaldo hiervoor kiest, zeker nadat hij Al-Nassr even heeft bestudeerd. "Die gaat met mensen spelen die er he-le-maal niets van kunnen!" De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Blijkbaar is de verleiding van het grote geld toch te groot voor Cristiano Ronaldo. De Portugese superster lijkt op weg naar Al-Nassr in Saoedi-Arabië, waar hij zo'n tweehonderd miljoen euro per jaar kan gaan verdienen. René van der Gijp vindt het ontzettend jammer dat Ronaldo hiervoor kiest, zeker nadat hij Al-Nassr even heeft bestudeerd. "Die gaat met mensen spelen die er he-le-maal niets van kunnen!"

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV