Beau: moeten boeren of politiek problemen oplossen die de wolf veroorzaakt?

Beau: moeten boeren of politiek problemen oplossen die de wolf veroorzaakt?

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

In Drenthe hebben de boeren veel last van de wolven die daar tegenwoordig rondlopen. Jaïr Ferwerda doet onderzoek en merkt dat veehouders bijvoorbeeld om financiële redenen hun dieren niet kunnen beschermen tegen de aanvallen van de wolf. Moeten zij dit zelf oplossen, of moet de politiek actie ondernemen?

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: moeten boeren of politiek problemen oplossen die de wolf veroorzaakt? Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. In Drenthe hebben de boeren veel last van de wolven die daar tegenwoordig rondlopen. Jaïr Ferwerda doet onderzoek en merkt dat veehouders bijvoorbeeld om financiële redenen hun dieren niet kunnen beschermen tegen de aanvallen van de wolf. Moeten zij dit zelf oplossen, of moet de politiek actie ondernemen? Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: moeten boeren of politiek problemen oplossen die de wolf veroorzaakt?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV