Beau: boswachter Arjan Postma wil schapenhouder helpen maar ook wolf laten rondlopen

Beau: boswachter Arjan Postma wil schapenhouder helpen maar ook wolf laten rondlopen

Thursday 1 December 2022 om 09:48

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Bij Beau wordt gesproken over de problemen die de wolven veroorzaken in Nederland. Het is de vraag hoe de overlast kan worden aangepakt en wie met de oplossing moet komen, politiek Den Haag of de veehouders zelf. Boswachter Arjan Postma wil dat de schapenhouders meer worden geholpen om hun schapen te beschermen tegen aanvallen van wolven. Maar hij wil niet dat de wolf verdwijnt uit Nederland.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: boswachter Arjan Postma wil schapenhouder helpen maar ook wolf laten rondlopen Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Bij Beau wordt gesproken over de problemen die de wolven veroorzaken in Nederland. Het is de vraag hoe de overlast kan worden aangepakt en wie met de oplossing moet komen, politiek Den Haag of de veehouders zelf. Boswachter Arjan Postma wil dat de schapenhouders meer worden geholpen om hun schapen te beschermen tegen aanvallen van wolven. Maar hij wil niet dat de wolf verdwijnt uit Nederland. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: boswachter Arjan Postma wil schapenhouder helpen maar ook wolf laten rondlopen

Actuele video's

Meer actuele video's