Secret Duets: was mysterieuze zangeres met ‘tiet’ thuis bij Dave von Raven?

Secret Duets: was mysterieuze zangeres met ‘tiet’ thuis bij Dave von Raven?

In Secret Duets weet Romy Monteiro wie de mysterieuze zangeres is. Sterker nog, ze vertelt dat diegene vorige week nog bij haar thuis was. Dave von Raven laat weten dat de ‘secret singer’ niet bij hem thuis was, al verandert hij van gedachten na de bijzondere hint: ‘Er is een tiet van komen en een tiet van gaan’. “Dan is ze toch bij mij thuis geweest van de week.” Wie er achter de muur staat te zingen, zie je in de uitzending van donderdagavond.

Bekijk de beelden van Secret Duets hieronder.

Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

<em>Secret Duets</em>: was mysterieuze zangeres met ‘tiet’ thuis bij Dave von Raven? In Secret Duets weet Romy Monteiro wie de mysterieuze zangeres is. Sterker nog, ze vertelt dat diegene vorige week nog bij haar thuis was. Dave von Raven laat weten dat de ‘secret singer’ niet bij hem thuis was, al verandert hij van gedachten na de bijzondere hint: ‘Er is een tiet van komen en een tiet van gaan’. “Dan is ze toch bij mij thuis geweest van de week.” Wie er achter de muur staat te zingen, zie je in de uitzending van donderdagavond. Bekijk de beelden van Secret Duets hieronder. Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer krijgt kippenvel in Secret Duets: ‘Kan Dries Roelvink niet zijn’ Bekijk deze video » Secret Duets: Bonnie St. Claire straalt naast rapper Donnie Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV