Michael Boogerd heeft been gebroken bij fietstocht met kinderen (Radio Veronica)

Michael Boogerd heeft been gebroken bij fietstocht met kinderen (Radio Veronica)

Michael Boogerd heeft zijn been op verschillende plekken gebroken en moest daarom maandag worden geopereerd. De oud-wielrenner vertelt aan Radio Veronica dat hij met zijn kinderen aan het fietsen was en even snel de oprit op reed, toen hij onderuitging. Het leek een onschuldige valpartij, maar hij zag al snel aan zijn been dat het foute boel was.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Michael Boogerd</em> heeft been gebroken bij fietstocht met kinderen (<em>Radio Veronica</em>) Michael Boogerd heeft zijn been op verschillende plekken gebroken en moest daarom maandag worden geopereerd. De oud-wielrenner vertelt aan Radio Veronica dat hij met zijn kinderen aan het fietsen was en even snel de oprit op reed, toen hij onderuitging. Het leek een onschuldige valpartij, maar hij zag al snel aan zijn been dat het foute boel was. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Roxane Knetemann vereerd door uitspraak René van der Gijp: "10 keer beter dan Michael Boogerd" Bekijk deze video » Video: Dan Karaty reageert na verlies HIT IT-wedstrijd tegen Michael Boogerd Bekijk deze video »
Entertainment :
Michael Boogerd heeft been gebroken bij fietstocht met kinderen (Radio Veronica)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV