Zie: Lillian vindt het niks die sekte van Cees Lang Leve De Liefde

Zie: Lillian vindt het niks die sekte van Cees Lang Leve De Liefde

Donderdag 1 december 2022 om 14:58

In Lang Leve De Liefde baart Lillian haar zorgen over Cees zijn levensstijl. Voor Cees is de zondag heilig, letterlijk. Deze dag is gereserveerd voor God en de mensen van de kerk. Iets wat Lillian maar moeilijk te begrijpen vindt: "Dit klinkt meer als een sekte, voor mij."

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Zie: Lillian vindt het niks die sekte van Cees <em>Lang Leve De Liefde</em> In Lang Leve De Liefde baart Lillian haar zorgen over Cees zijn levensstijl. Voor Cees is de zondag heilig, letterlijk. Deze dag is gereserveerd voor God en de mensen van de kerk. Iets wat Lillian maar moeilijk te begrijpen vindt: "Dit klinkt meer als een sekte, voor mij." Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Marko wie? Lang Leve De Liefde koppel weet elkaars naam niet (video) Bekijk deze video » Monique wordt afgekraakt in Lang Leve De Liefde: 'Natuurlijk vind ik jou leuker met een paar kilo eraf' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Ashley maakt indruk op Mark met haar paaldans-act Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's